واشر نسوز برای کاربردهای مختلفی که دارند، ساخته میشوند. هر یک از انواع این واشر ها ویژگی های منحصر به فردی دارد که آن را از سایر هم نوعان خود جدا میکند. در این مقاله به معرفی این قطعات نسوز و کاربرد های آن ها اشاره خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.
واشرها در صنعت در کنار پیچ و مهره و اتصالات کاربردهای گسترده ای پیدا کردهاند. این قطعات مطابق استاندارد ها با قطرها و ضخامت های متفاوتی تولید و ساخته میشوند. همچنین دسته بندیهای گوناگونی از واشرها در بازار موجود است. از جمله کاربردهای این قطعات صنعتی فارغ از کاربرد های معمول خانگی، اتصال دور درب دیگ بخار، دور درب دیگ و کورههای بهداشتی، کورههای ذوب فلزات، فلنجها و بسیاری از موارد دیگر میباشد.
واشرهایی که به نسوز معروف هستند، به دستههای مختلفی تقسیم بندی میشوند. برخی از آن ها عبارتند از:
- واشر کلینگریت سیمدار
- واشر کلینگریت بدون سیم
- واشر کلینگریت گرافیتی
- واشر سیلیکونی
- واشر تفلونی
- واشر سرامیکی
- واشر آرامید
- واشر دما بالا
یکی از پرکاربرد ترین و مهمترین واشرهای نسوز، نوع کلینگریت آن بوده که به دو صورت سیم دار و بدون سیم تولید میشود. جالب است بدانید برخی از این واشر ها قدرت کارایی تا فشار ۱۵۰ بار و دمای ۴۶۰ یا بیشتر را دارند.
انتخاب بهترین واشر نسوز
برای انتخاب یک واشر که بتواند نیازهای شما را رفع کند، باید حتما سایز اتصالات و همچنین شرایط محیطی محل استفاده آن را در نظر بگیرید. دمای و فشار کاری ، نوع سیال و همچنین سایز اتصالات نقش مهمی برای خرید یک واشر نسوز خوب ایفا میکند.